Acest site este cofinanțat din Fondul Social European prin Programul Operațional Sectorial Dezvoltarea Resurselor Umane 2007-2013. Investeşte în oameni!

NavigationSchimb de bune practici la Huşi (jud. Vaslui)

Data publicării: iulie 2015

Centrul Diecezan Caritas Iaşi în parteneriat cu Caritas Diecezan Münster (Germania) a organizat în zilele de 15 şi 16 iulie 2015, în localitatea Huşi (jud. Vaslui), activitatea "Schimb de bune practici", în cadrul proiectului "Formare şi Ocupare pentru mediul Rural". Aceasta a fost a şasea sesiune de formare desfăşurată de la începutul proiectului, celelalte cinci având loc în localităţile Braniştea (jud. Galaţi), Sgna (jud. Neamţ), Iugani (jud. Iaşi), Pârgăreşti (jud. Bacău) şi Suceava.

La sesiunile de formare susţinute de doi experţi transnaţionali în domeniul îngrijirilor la domiciliu au participat cursante din cadrul programului de formare în calificarea Îngrijitoare bătrâni la domiciliu, ce se desfăşoară în localitatea Huşi.

Activitatea desfăşurată a urmărit îmbunătăţirea competenţelor profesionale a persoanelor participante prin prezentarea tehnicilor moderne europene de îngrijiri la domiciliu, cu adaptarea formării profesionale la noile tehnologii de îngrijire, şi implementarea acestora în activitatea profesională ulterioară angajării pe piaţa muncii.

Mai mult

 

Proiectul "F.O.R. - Formare şi Ocupare pentru mediul Rural" este cofinanţat din "Fondul Social European prin Programul Operaţional Sectorial Dezvoltarea Resurselor Umane 2007-2013. Investeşte în oameni!" şi are ca obiectiv general dezvoltarea competenţelor profesionale şi facilitarea integrării pe piaţa muncii a persoanele vulnerabile din mediul rural, din regiunile Nord-Est şi Sud-Est ale României, din judeţele Iaşi, Bacău, Neamţ, Suceava, Vaslui şi Galaţi.

Solicitant

Centrul Diecezan Caritas
str. Sărărie, 134, Iaşi
contact @ caritas-iasi.ro
tel. 0232-210085;
www.caritas-iasi.ro

Partener

Caritas Diecezan Münster din Germania
Kardinal-von-Galen-Ring, 45, 48149-Münster
info @ caritas-muenster.de
www.caritas-muenster.deLink-uri

Conţinutul acestui site nu reprezintă în mod obligatoriu poziţia oficială a Uniunii Europene sau a Guvernului României.

Pentru informaţii detaliate despre celelalte programe cofinanţate de Uniunea Europeană, vă invităm să vizitaţi : www.fonduri-ue.ro.

web stats