Acest site este cofinanțat din Fondul Social European prin Programul Operațional Sectorial Dezvoltarea Resurselor Umane 2007-2013. Investeşte în oameni!

NavigationPrelungirea duratei de desfăşurare a proiectului

Data publicării: august 2015

În urma cererii depuse de Centrul Diecezan Caritas Iaşi, a fost aprobată prelungirea duratei de desfăşurare a proiectului "F.O.R. - Formare şi Ocupare pentru mediul Rural", acesta continuând până la mijlocul lunii decembrie 2015. Astfel, a fost introdusă şi o nouă activitate - Organizare târguri de locuri de muncă, având ca scop întâlnirea directă între angajtori locali şi absolvenţii cursurilor de formare din cadrul proiectului aflaţi în căutarea unui loc de muncă.

Târgurile de locuri de muncă au drept scop întâlnirea directă a celor două categorii, respectiv angajatorii locali şi persoanele din grupul ţintă al proiectului, care au finalizat un curs de formare profesională şi sunt în căutarea unui loc de muncă.

Astfel, aceste evenimente vin în sprijinul atât al angajatorilor, oferindu-le posibilitatea recrutării şi selectării personalului adecvat activităţii pe care o desfăşoară, cât şi al persoanelor aflate în căutarea unui loc de muncă, oferindu-le oportunitatea de alege din oferta de locuri de muncă existentă sau de a se reorienta profesional.

Solicitant

Centrul Diecezan Caritas
str. Sărărie, 134, Iaşi
contact @ caritas-iasi.ro
tel. 0232-210085;
www.caritas-iasi.ro

Partener

Caritas Diecezan Münster din Germania
Kardinal-von-Galen-Ring, 45, 48149-Münster
info @ caritas-muenster.de
www.caritas-muenster.deLink-uri

Conţinutul acestui site nu reprezintă în mod obligatoriu poziţia oficială a Uniunii Europene sau a Guvernului României.

Pentru informaţii detaliate despre celelalte programe cofinanţate de Uniunea Europeană, vă invităm să vizitaţi : www.fonduri-ue.ro.

web stats