Acest site este cofinanțat din Fondul Social European prin Programul Operațional Sectorial Dezvoltarea Resurselor Umane 2007-2013. Investeşte în oameni!

NavigationComunicat de presă: Târg de locuri de muncă în Suceava

Data publicării: octombrie 2015

Centrul Diecezan Caritas Iaşi în parteneriat cu Agenţia Judeţeană de Ocuparea Forţei de Muncă Suceava organizează luni, 12 octombrie 2015, începând cu ora 10.00 un Târg de locuri de muncă, la Shopping City Suceava, Calea Unirii nr. 27B.

Obiectivul târgului este de a facilita contactul angajatorilor locali cu beneficiarii proiectului "F.O.R. - Formare şi Ocupare pentru mediul Rural" care au finalizat un curs de formare profesională şi sunt în căutarea unui loc de muncă.

Evenimentul vine în sprijinul angajatorilor, oferindu-le posibilitatea recrutării şi selectării personalului adecvat activităţii pe care o desfăşoară, dar şi al persoanelor aflate în căutarea unui loc de muncă, oferindu-le oportunitatea de alege din oferta de locuri de muncă existentă sau de a se reorienta profesional.

Agenţii economici interesaţi să participe la târg, sunt rugaţi să ne contacteze din timp, prin transmiterea ofertei de locuri de muncă vacante pe adresa de e-mail: contact@caritas-iasi.ro, în care să menţioneze opţiunea participării la bursă, numărul de locuri de muncă de care dispun, cât şi meseriile în care sunt aceste locuri vacante.

Înfiinţat în anul 1992, Centrul Diecezan Caritas Iaşi a dezvoltat până în prezent mai multe proiecte cu caracter socio-umanitar şi educaţionale, adresate diverselor categorii defavorizate.

Proiectul "F.O.R. - Formare şi Ocupare pentru mediul Rural" este cofinanţat din "Fondul Social European prin Programul Operaţional Sectorial Dezvoltarea Resurselor Umane 2007-2013. Investeşte în oameni!" şi are ca obiectiv general dezvoltarea competenţelor profesionale şi facilitarea integrării pe piaţa muncii a persoanele vulnerabile din mediul rural, din regiunile Nord-Est şi Sud-Est ale României, din judeţele Iaşi, Bacău, Neamţ, Suceava, Vaslui şi Galaţi.

Mai multe detalii se pot obţine de la sediul Centrului Diecezan Caritas din Suceava, strada Tudor Vladimirescu, tel. 0230-530022; 0729-550034.

Anca Diana Maftei,
manager proiect

Solicitant

Centrul Diecezan Caritas
str. Sărărie, 134, Iaşi
contact @ caritas-iasi.ro
tel. 0232-210085;
www.caritas-iasi.ro

Partener

Caritas Diecezan Münster din Germania
Kardinal-von-Galen-Ring, 45, 48149-Münster
info @ caritas-muenster.de
www.caritas-muenster.deLink-uri

Conţinutul acestui site nu reprezintă în mod obligatoriu poziţia oficială a Uniunii Europene sau a Guvernului României.

Pentru informaţii detaliate despre celelalte programe cofinanţate de Uniunea Europeană, vă invităm să vizitaţi : www.fonduri-ue.ro.

web stats